Foutmelding

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (regel 70 van /home/vogels/vogelennatuurwerkgroepzundert.nl/site2/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).
ZOU JE BEST IETS OP DE SITE WILLEN ZETTEN MAAR WEET JE NIET HOE DAT MOET, GEEN NOOD, STUUR HET OP NAAR DE WEBMASTER, STUUR HET NAAR  wm@vnwgz.nl

Nieuwe aflevering Natuurstreken

Beste natuurvriend,

 

Vorige week zijn Joost en ik weer op pad geweest voor een nieuwe aflevering van NatuurStreken. Deze vijfde aflevering gaat over een bijzondere erfenis. Je kunt hem hier bekijken: https://youtu.be/Ll8NLmPqhAI.  

 

Met NatuurStreken proberen we natuur- en landschapsbeheer niet als droge kost te brengen, maar snel, tastbaar en met een knipoog. Hopelijk spreekt dit een nieuwe groep mensen aan die ons willen helpen met dit nuttige werk! 

 

Donderdag 30 november Lezing: fauna en flora van de Brabantse Wal

Door: Robert-Jan Asselbergs

De Brabantse Wal op de grensstreek met Zeeland is een opvallende verhoging in het landschap met een abrupte overgang tussen de hoge zandgronden naar de lager gelegen zeekleipolders. Dit gevarieerde boslandschap is het favoriete gebied van Robert-Jan Asselbergs waar hij vaak voor dag en dauw rondloopt met zijn camera om het wild "te schieten". Prachtige plaatjes van fauna en flora uit de eigen omgeving.
Aanvang 20.00 uur in de Maas-Jacobszaal van het Vogelrevalidatiecentrum, Luitertweg 36a in Klein-Zundert.
van Dré Mutsters
 
Afbeeldingsresultaat voor afbeelding brabantse waLGerelateerde afbeeldingAfbeeldingsresultaat voor afbeelding brabantse waLAfbeeldingsresultaat voor AFBEELDING REE IN MIST

Fototentoonstelling VNWGZ 2018

 

Alweer voor de 15e keer organiseert de Zundertse Vogel en Natuurwerkgroep haar jaarlijkse tentoonstelling. Deze zal gehouden worden op zaterdag en zondag 24 en 25 februari in het Vogelrevalidatiecentrum aan de Luitertweg te Zundert.

Ook nu worden alle leden in de gelegenheid gesteld om hun mooie foto’s door een groter publiek te laten bewonderen. Zeker gezien de steeds betere kwaliteit van de digitale camera’s moet dit geen probleem zijn.

 Dus schroom niet en stuur je foto’s in.

 

Pagina's

Subscribe to Vogel- en Natuurwerkgroep Zundert RSS