Fotowedstrijd 2008 / Tekstverslag

Met bijna honderd erg mooie foto's kan de vereniging terug zien op een zeer geslaagd evenement. Later volgt nog een eindverslag.

Voor de vijfde keer alweer hield de Vogel en Natuurwerkgroep Zundert een fototentoonstelling met wedstrijdelement.

Op 12 en 13 april kon je ons weer mee laten genieten van de foto's die je het afgelopen jaar geschoten hebt, en met een beetje geluk kun je er ook nog een leuke prijs aan over houden.

Om het onderwerp zo breed mogelijk te houden ,zodat iedereen wel iets heeft om te exposeren is er wederom gekozen voor het thema:

Natuur

Dit jaar zullen de foto's tentoongesteld worden in ons nieuwe clublokaal in het Vogelrevalidatiecentrum aan de Luitertweg te Zundert.

De foto's zullen door een deskundige jury beoordeeld worden en de beste inzendingen worden beloond met een leuke prijs.

Reglement 2008

  • De foto's dienen door de inzender gemaakt te zijn, en hebben" de natuur " als onderwerp.
  • Inzenders zijn amateur-fotografen. Over de uitslag van de jury kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Inzenders zijn lid van de Vogel en Natuurwerkgroep Zundert, de deelname is gratis
  • Er mogen per deelnemer maximaal 3 foto's worden ingezonden, het formaat van de foto's is 20x30cm of 21x29cm.In verband met de uniformiteit zullen de foto's in een passe-partout van de club tentoongesteld worden. Foto's aan de achterzijde nummeren met voorkeur van plaatsing, dit in geval er meer foto's ingeleverd worden dan wij kunnen exposeren.
  • Aan de achterzijde van de foto dient tevens het volgende vermeld te worden: naam en adres van de inzender, naam van de foto en de plaats waar hij gemaakt is.
  • Foto's voor eind maart 2008 inleveren bij leden van het bestuur van de Vogel en Natuurwerkgroep, afhalen van de foto's na de tentoonstelling op13 april tussen 16.00 uur en 16.30 uur op het vogelrevalidatiecentrum of op14 april tussen18.00 uur en 20.00 uur bij Ado Havermans
  • Openingstijden van de tentoonstelling zaterdag en zondag 12 en 13 april van 10.00 uur tot 16.00 uur. De prijsuitreiking is zaterdag om 13.00 uur.

Wij hopen dat er ook dit jaar weer net zoveel belangstelling zal zijn als voorgaande jaren. Alvast voor iedereen veel succes gewenst, en tot ziens op de tentoonstelling.