Fototentoonstelling 2007 / Aankondiging

Oproep aan alle leden van onze club!!! Fotowedstrijd 10-11 februari 2007.  Wie nog mee wilt doen, lever dan nu nog 3 fotovergrotingen in bij één van ons! (20x30cm)Doe dat vóór 31 januari 2007. Nu kan het nog! En win een leuke prijs. Een driekoppige professionele jury beoordeelt dit alles. Het thema is : Natuur in de breedste betekenis van het woord. Inleveren bij:
Ado Havermans, Frans Baantje 6, Zundert. Tel.: 076-5974661
                         
Tineke Everaers, W.Passtoorsstraat 43, Zundert. Tel.: 076-5976035
 
Kom dat weekend ook zelf deze foto’s beoordelen en genieten van al dat moois. Het adres van de fototentoonstelling is Vogelrevalidatiecentum aan de Luitertweg 36, Klein Zundert.Openingstijden dat weekend: 11.00-16.00 uur. Met op zaterdag om 14.00 uur de officiële opening met prijsuitreiking.Iedereen is van harte welkom! Tot dan!!! 

Bestuur Vogel- en Natuurwerkgroep Zundert.


Sinds een aantal jaren organiseert de Zundertse Vogel en Natuurwerkgroep een fototentoonstelling voor zijn leden.

Deze tentoonstelling wordt elk jaar begin februari gehouden in de expositieruimte van het vogelopvangcentrum te Zundert.

Het thema voor deze tentoonstelling heeft de “natuur” in de breedste zin als onderwerp.

De foto’s worden door een deskundige jury beoordeeld waarbij de mooiste foto’s met een leuke prijs beloond worden.

Elk lid mag 3 foto’s inzenden welke indien de ruimte het toelaat allemaal tentoongesteld worden.

De voorwaarden waarop meegedaan kan worden staan in het clubblad de “Tapuit” welke aan het einde van het jaar aan alle leden toegezonden worden.

Dus schroom niet en laat iedereen meegenieten van de mooie foto’s die je vast nog wel ergens in een fotomap hebt zitten.

Als je nog geen lid bent maar toch graag mee wilt doen is dit geen probleem, voor maar 12 euro ben je al lid van de Vogel en Natuurwerkgroep.

Tot ziens op de tentoonstelling,

Ado Havermans
Coördinator fototentoonstelling