Een nieuwe website

Een beetje lastig misschien want ik wil je vragen jezelf een keer opnieuw te laten registreren. En doe dat het liefst gewoon met je eigen naam zodat iedereen direct kan zien van wie de inbreng kwam.
Klik op "Nieuw account aanvragen" in het menu "Gebruikerslogin" hier linksonder en volg de instructies, ook die in de e-mail die je ter controle en ter activatie automatisch zult ontvangen.
Als het goed is gaat het je lukken, zo niet stuur me een berichtje wm@vnwgz.nl en ik zal de registratie voor je verzorgen.

Om berichten/vragen/foto's etc. in te dienen is inloggen een voorwaarde en dat lukt alleen na een eenmalige registratie. Om alleen maar inhoud te bekijken en een reaktie te geven, is registratie niet nodig.


Waarom een nieuwe website?
Onze eerste website heb ik zes jaar geleden gebouwd en helaas is ondertussen de software onder de motorkap van die site verouderd geraakt. De verwachting is dat binnenkort niet alles meer zal werken door softwareconflicten en daarom heb ik deze nieuwe site gebouwd.

De nieuwe site is op dezelfde software gestoeld dan de eerste maar nu weer geheel up to date en maximaal veilig.
Omdat het in principe dezelfde software is zijn er gelukkig veel overeenkomsten. Die overeenkomsten zijn ook nagestreefd om het zo eenvoudig mogelijk te houden.
De nieuwe site is gemakkelijker in gebruik en iedereen zou er mee uit de voeten moeten kunnen. Maar ik weet dat er op dit punt best wat drempels kunnen zijn en benadruk daarom dat je niet moet aarzelen mij als webmaster een mailtje te sturen als iets niet lukken wil. Samen komen we er altijd uit.
Als voorbeelden heb ikzelf al een foto album en enkele waarnemingen in deze nieuwe site aangemaakt. 
Mocht je een fout in de website vinden dan graag ook een mailtje sturen. 

Ik hoop dat de site goed gebruikt gaat worden en zal bijdragen in onze verenigingsvreugd.

Met vriendelijke groet,

Leo Brosens
webmaster
wm@vnwgz.nl
 

Reacties

afbeelding van Diny-Christ

Ziet er prima uit de nieuwe site. Zeer duidelijk en onderwerpen zijn gemakkelijk te vinden. Is zeer zeker een verbetering

afbeelding van dré mutsters

Goed werk geleverd Leo! Ziet er gelikt uit. Nu moeten wij met zijn allen gaan proberen deze site actueel te houden en er zoveel mogelijk interssante gegevens op te zetten en hier gaan we hard aan werken!

 

afbeelding van Leo Ceelen

Mooi resultaat Leo.